•                      
  •                      
  •                      
  •                      
  •                      
PRIMA PAGINA
SECURITATE
» Sisteme de alarma

DETECTIVI PARTICULARI
» Misiuni sub acoperire

PROTECTIE PERSONALA
» Garda de corp

» Sofer personal

» Insotitor copii

» Delegatii

CERE OFERA DE PRET
» Personalizata

SERVICII ONLINE
» Cariera

» Link exchange

» Recomandam

Sisteme de alarma, camere supraveghere!


Misiunea noastra este aceea de a va proteja impotriva oricarui posibil atac al locuintei dumneavoastra.


Serviciul de consultanta are in vedere alegerea solutiilor optime care sa rezolve cerintele de securitate ale clientilor.

Se refera la proiectarea competenta a sistemelor de securitate plecand de la o analiza obiectiva a necesitatilor de securitate. Din momentul in care au fost stabilite solutiile tehnice si ogranizatorice, de comun acord cu beneficiarul, se trece la intocmirea proiectului. Acesta este un document de baza necesar pentru inceperea si desfasurarea lucrarilor de montaj al echipamentelor.

Pentru instalarea sistemelor de securitate este necesar sa se realizeze o gama variata de lucrari doar de catre echipa de specialisti a companiei, echipa ce detine o bogata experienta in domeniul securitatii.

Pentru a fi posibila functionarea echipamentelor instalate la parametrii cei mai inalti, Global Guard ofera si servicii de instruire, in operarea sistmelor de securitate, pentru beneficiari: proprietar / personal etc...

Compania noastra vine in intampinarea cerintelor clientilor sai, oferindu-le un sistem de service pe baza de contract ce presupune intretinere, suport, asistenta precum si inlocuirea echipamentelor defecte.
Paza si protectia bunurilor dumneavoastra, a locuinţei, a familiei sau a companiei este foarte importanta, toate acestea pot fi realizate la costuri relativ mici, prin sisteme ce avertizeaza intrarea unor persoane nedorite intr-un anumit spatiu prin alarmarea zonei, trimiterea de mesaje scrise, apelarea proprietarului, etc...

Contactati-ne pentru a alege sistemul de supraveghere care vi se potriveste!
Website realizat de Global Design