•                      
 •                      
 •                      
 •                      
 •                      
PRIMA PAGINA
SECURITATE
» Sisteme de alarma

DETECTIVI PARTICULARI
» Misiuni sub acoperire

PROTECTIE PERSONALA
» Garda de corp

» Sofer personal

» Insotitor copii

» Delegatii

CERE OFERA DE PRET
» Personalizata

SERVICII ONLINE
» Cariera

» Link exchange

» Recomandam

Alaturi de noi vei fi in siguranta!

Serviciul nostru de garda de corp este se adreseaza acelor persoane care au nevoie de protectie speciala in cadrul unor anumite Global Guardevenimente sau ca serviciu permanent.
Bodyguarzii nostri va asigura protectia si integritatea fizica, agentii implicati in aceste actiuni beneficiind de o inalta calificare in domeniu, antrenament continuu, majoritatea fiind sportivi de performanta, vorbitori de limba Engleza si Maghiara, capabili sa asigure garda de corp in conditii de siguranta si discretie.

Obiectivul principal al garzilor noastre de corp este protectia si mentinera ordinii si asigurarea securitatii personalitatilor prezente in cadrul unor evenimente speciale precum: expozitii, targuri, congrese, intalniri de afaceri, spectacole artistice, intruniri sportive, primiri delegatii, actiuni de protocol in regim VIP, etc, atat pe teritoriul Romaniei, cat si peste hotare.
Pe langa aceasta, mai aveti nevoie de protectie in alte contexte, cum ar fi:

 • Bodyguarzi pentru asistenta in situatii speciale
 • Garda de corp care va intampina partenerii tai de afaceri la aeroport
 • Bodyguarzi si personal de securitate pentru evenimente private (cultural-sportiv; petreceri; reuniuni, evenimente cu caracter protocolar)
 • Bodyguarzi pentru control acces

 • Global Guard
  In alegerea variantei optime pentru asigurarea integritatii persoanelor, Global Guard va sta la dispozitie, prin profesionistii sai, cu servicii de consiliere de specialitate.
  Serviciul de consultanta este in masura sa analizeze cererile formulate, sa ofere solutii, sa propuna serviciile optime din punct de vedere al eficientei si al costurilor si isi asuma intreaga responsabilitate pentru solutia adoptata.

  Misiunea garzii de corp este de a asigura protectia integritatii dumneavoastra sau a persoanelor care iau parte la orice fel de manifestare cu afluenta mare de public, a vietii omului de afaceri sau persoanei publice care isi doreste un plus de siguranta si a proteja persoana aflata sub protectie impotriva hartuirii, pedepsita de lege.
  Website realizat de Global Design