•                      
  •                      
  •                      
  •                      
  •                      
PRIMA PAGINA
SECURITATE
» Sisteme de alarma

DETECTIVI PARTICULARI
» Misiuni sub acoperire

PROTECTIE PERSONALA
» Garda de corp

» Sofer personal

» Insotitor copii

» Delegatii

CERE OFERA DE PRET
» Personalizata

SERVICII ONLINE
» Cariera

» Link exchange

» Recomandam

NEWSLETTER
Nume
E-mail
 
 
   
Sa ne prezentam !

Protectia si siguranta dumneavoastra sunt pentru noi pe primul plan, motiv pentru care aveti nevoie de securitate privata si garda de corp, indiferent de situatie.

Global Guard a inteles aceasta necesitate si alaturi de echipa de agenti calificati va ofera solutii optime si sigure astfel incat indiferent unde va aflati, cu cine va aflati si incotro va indreptati, siguranta si protectia dumneavoastra sa nu fie lezate in nici un fel. Personalul nostru este format din agenti bine pregatiti, fosti sportivi de performanta, practicanti de lupte (judo, box, karate), vorbitori de Engleza si Maghiara, gata oricand sa va ofere siguranta de care aveti nevoie, in orice context social.

Scopul nostru este acela de a va proteja impotriva oricaror actiuni care va pot periclita viata, integritatea fizica sau sanatatea. Pentru a ne atinge scopul calitatea serviciilor noastre este pe primul plan, pe masura asteptarilor dumneavoastre. Astfel, va oferim cei mai buni bodyguarzi, confidentialitate, respect si loialitate.Global Guard

Prin personalul nostru specializat, experienta acumulata si interesul pentru siguranta dumneavoastra, ne implicam total in a va asigura securitatea si integriatea personala.


Un partener strategic, gata sa va ofere siguranta de care aveti nevoie, in orice context. Identificarea nevoile clientilor si oferirea de solutii globale in servicii ireprosabile. - Sa serveasca fara ezitare intereselor clientilor sai;
- Sa dobandeasca si sa pastreze o pozitie dominanta pe piata;
- Sa ofere servicii de cea mai inalta calitate la preturi competitive;
- Sa devina un partener de incredere pentru renumite companii, atat în Romania, cat si peste hotare;
- Sa devina o companie flexibila, adaptabila cerintelor pietei.
- Fiecare este responsabil pentru ceea ce face. Se incurajeaza riscul calculat si deciziile luate în situatii incomplet definite.
- Rezultatele se recompenseaza atat individual cat si la nivel de echipa.
- Se incurajeaza cooperarea interna, concurenta loiala si nu confruntarea.
- Se pune un mare accent pe inovatie si schimbare.
Website realizat de Global Design