•                      
  •                      
  •                      
  •                      
  •                      
PRIMA PAGINA
SECURITATE
» Sisteme de alarma

DETECTIVI PARTICULARI
» Misiuni sub acoperire

PROTECTIE PERSONALA
» Garda de corp

» Sofer personal

» Insotitor copii

» Delegatii

CERE OFERA DE PRET
» Personalizata

SERVICII ONLINE
» Cariera

» Link exchange

» Recomandam

Delegatii si calatorii de afaceri

Global Guard asigura protectia si gardarea delegatiilor nationale si internationale prin efective de personal cu instructie speciala.
Siguranta oamenilor de afaceri care pleaca in calatorii in Romania sau in strainatate in cadrul unor delegatii, este primordiala.

Lipsa sigurantei si protectiei impotriva factorilor de orice fel, se poate reflecta in relatia cu potentialii parteneri de afaceri, clienti si concurenti, in special daca exista si date sau informatii importante in joc.

Cand se viziteaza un loc nou exista multe pericole de orice natura, in special pentru oamenii de afaceri, si daca exista cea mai mica suspiciune, agentii Global Guard sunt gata sa va insoteasca in astfel de delegatii si calatorii de afaceri.

Global Guard va asigura bodyguarzi antrenati, vorbitori de Engleza si Maghiara, care va pot asigura securitate privata si va vor escorta in timpul calatoriei in tara sau strainatate.

Orice am de afaceri este interesat in derularea fara cusur a afacerii sale, si a delegatiilor care le intreprinde sau le primeste, orice factor de risc, sa va apere siguranta, astfel incat sa va puteti concentra doar pe succesul afacerii dumneavoastra, fara nici o amenintare.

Global Grup
Website realizat de Global Design